Jupiterin kuut -bändi

Kaikki viitosluokan Puuskupuhit eivät varmaan edes kunnolla muista hiljaista ja mukavaa Jupiter Bolidia, joka toisena vuonnaan Tylypahkassa osallistui Maagikyky-kykykilpailuun, jossa hänestä tuli hitti. Joku ehkä saattaa muistaa että hänellä oli jokin toinen nimi silloin, mutta olikohan se Justin? Jacob? Vai kenties Julius?

Jupiterin ympärille perustettiin bändi, joka otti nimekseen Jupiterin kuut. Yhtyeen muut jäsenet ovat Ganymedes ”Games” Elävävesi (mies, kitara), Io Pilvikatse (mies, rummut), Europa White (nainen, piano) ja Kallisto Otsovaara (nainen, basso). Levy-yhtiö on Tähtimagia Oy, ja bändin manageri on Susan White.

Bändin läpihuutohitti oli Shake It Off. Toinen suuri hitto on Call Me Maybe *.

Osa luokkalaisista seurasi Jupiterin kuun menestystä ylpeinä siitä että puuskupuh on saanut jotain aikaan, osa taas unohti että kyseessä on edes puuskupuh. Osa alkoi suuriksi faneiksi, osa vihaajiksi…

 

Off-tietoja Jupiterin kuista & biiseistä

Olisi hyvä jos jokainen hahmo, jolle se yhtään sopii, tunnistaisi jonkun kahdestasuurhitistä eli kahdesta ensimmäisestä biisistä. Fanien kannattaa tutustua toki kaikkiin ja vaikka laulella niitä pelissä 😉

Spotifyn soittolista.

 

Shake It Off (Postmodern Jukeboc ft. Von Smith Taylor Swift Cover)

Läpimurtohitti. The haters gonna hate, hate, hate, hate, hate -lauseesta on tullut joidenkin oppilaiden suosikkilause heidän puhuessaan esimerkiksi ärsyttävistä luihuisista. Lyriikoissa mainitaan silver screen elokuviin viitaten, mutta se on niin pieni aspekti, että se ei ole tärkeä.

 

*Call Me Maybe (Postmodern Jukebox ft. Von Smith Cover Carly Rae Jepseniltä): biisissä ei lauleta puhelimeen soittamisesta vaan hormipulverista ja osoitteen antamisesta.

 

Muut, vähemmän tunnetut biisit (näitä on enemmänkin, mutta peliteknistesti näitä on vähän):

Rude (ft. Von Smith Cover MAGIC!ilta)

I’m Not The Only One (ft. Casey Abrams Cover Sam Smithiltä)

Gotta Be Somebody (Scott Bradlee Cover Nickelback)

Lullaby (Scott Bradlee cover Nickelback)